Welkom terrasseizoen!

Het terrasseizoen gaat eindelijk van start. Een tijd waar u en uw gasten lang naar hebben uitgekeken. Na een barre winter, kunnen uw gasten wederom genieten van het lekkere weer. Onder het genot van een drankje, willen uw bezoekers vriendelijk, vlot en gastvrij geholpen worden. Voor u en uw personeel vergt dit een hoop energie.

Mr. Winston helpt u met het centraal zetten van de gastervaring, dit doen we door:

u weer in contact te brengen met de gast;

Even vragen of alles naar wens is, is een kleine moeite. Even bijhouden bij welke tafel je nog niet bent geweest, is een grote moeite. Mr. Winston ondersteunt uw personeel hierin door om de aantal minuten een notificatie te versturen, waarin vermeldt wordt bij welke tafel uw personeel nog niet is geweest. Zo voorkomt u dat uw personeel nooit een gast overslaat. En voorkomt u ook dat uw gasten nooit meer te lang hoeven te wachten. Verder krijgt u inzicht in wat uw gasten lekker vinden door een diep inzicht in uw omzet en het bestedingspatroon van uw gasten. Zo leert u uw gasten beter kennen en op basis van deze kennis kunt u bepaalde producten op uw gasten afstemmen in een actie deal.

u de mogelijkheid te bieden terugkerende gasten te belonen;

‘’Tot de volgende keer’’ wordt realiteit. Mr. Winston Loyalty helpt uw gasten keer op keer de weg naar uw zaak terug te vinden. Het enige dat u hoeft te doen is precies dat waar u goed in bent; een onvergetelijke ervaring verzorgen voor uw gasten! Mr. Winston Loyalty werkt met een puntentelling systeem, waarbij elke cent dat uw gast betaald één punt is. Wij informeren uw gasten wanneer de punten kunnen worden ingewisseld voor een drankje, bittergarnituur of, als ze even doorsparen, een gerecht van de kaart. Daarnaast nemen we contact op met uw gasten op hun verjaardag en wanneer ze uw zaak een tijd niet bezocht hebben.

het overzicht te bewaren, ook in de keuken;

Bij piekdrukte is het moeilijk overzicht te bewaren. Dat is met al die papieren bonnen nogal een gedoe. Mr. Winston ondersteunt uw personeel door middel van simpele werkbon schermen voor een snelle service achter de bar en in de keuken. Mr. Winston is niet alleen een kassasysteem, maar ook een echt communicatiesysteem. Iedereen binnen dienst weet wat er gaande is, ten alle tijden. Daarnaast weet ook iedereen met behulp van Mr. Winston, tijdig wat er moet gebeuren. Naast de ondersteuning die Mr. Winston aanbiedt om overzicht te bewaren, is het gebruik van Mr. Winston ook uiterst simpel. Er is een hoge doorloop van personeel in de horeca, met als gevolg dat er veel onervaren personeel rondloopt. Een horecasysteem moet daarom niet moeilijker gemaakt worden dan dat het is. Om het overzicht te bewaren, moet alle informatie vanuit de gasten zorgvuldig ingevoerd worden door het personeel in het systeem, zodat het systeem de benodigde hulp kan aanbieden. Daarom staat gebruiksgemak bij Mr. Winston centraal.

Probeer Mr. Winston nu gratis!