Mr. Winston: Bitcoin koppeling & gratis Bitcoins @ Brabant Startup Expo

Tijdens de opening van het Brabant Startup Programma ‘Braventure’ presenteert Mr. Winston een Bitcoin-payment integratie, welke in samenwerking met Cyber Capital en BTC.com is ontwikkeld. Bezoek onze stand (21-06-2018, Van der Valk Hotel Tillburg), krijg gratis Bitcoins en ben één van de eerste die ons systeem kan testen!

Bitcoin biedt veel voordelen aan klanten in vergelijking met het betalingssysteem voor creditcards en betaalpassen. Er is bijvoorbeeld directe communicatie tussen het betalingssysteem en het kassasysteem (zonder extra pinapparatuur), waardoor automatische en onmiddellijke afstemming van ontvangsten en betalingen mogelijk is. Een ander voordeel dat cryptocurrencies hebben, is dat er vrijwel geen frauduleuze betalingen zijn, waardoor het risico van terugboekingen wordt weggenomen. Daarbij komt nog dat  cryptocurrencies vrijwel geen transactiekosten hebben.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe u Bitcoin-betalingen kunt accepteren!

English version below the graphic!

Bitcoin payment Integration Mr. Winston | Free Bitcoins @ Brabant Startup Expo

During the opening of the Brabant Startup Programme ‘Braventure’ Mr. Winston presents a Bitcoin payment Integration, developed in cooperation with Cyber Capital and BTC.com. Visit our stand (21-06-2018, Van der Valk Hotel Tillburg), get free Bitcoins and be one of the first persons to experience our seamless integration!

Bitcoin offers many advantages to customers compared to the the credit and debit card payment system. For example, there is direct communication between the payment system and point of sale system, allowing for automatic and immediate reconciliation of receipts and payments. A further advantage that cryptocurrencies have is that the fraud rate of payments is near zero, removing the risk of chargebacks and therefore allowing cryptocurrencies to have near zero fee for the merchant.

For more information about how you can also accept Bitcoin payments please contact us!