Grote ontwikkelingen bij Mr. Winston

By 19 mei 2021Geen categorie

Online en gemak is waar Mr. Winston voor staat. Deze strategie bewijst zich met de dag meer. Om onze filosofie kracht bij te zetten, is Mr. Winston in de eerste maanden van 2021 in zeer hoog tempo doorontwikkeld. Op deze manier zijn er tal van nieuwe features gerealiseerd, welke het leven van dealer, klant en consument gemakkelijker maken.

Gemak

Automatische printer herkenning

Om support en installatie te verminderen en snelheid te bevorderen, kan Mr. Winston nu automatisch printers die op het netwerk zijn aangesloten detecteren. Het enige dat je zelf hoeft te doen is de printer een naam geven; een kind kan de was doen!

Onboarding

Het ervaren van de vele voordelen van Mr. Winston is nu nog makkelijker voor horeca-ondernemers. Binnen enkele minuten klik je geheel gratis en vrijblijvend jouw demo in elkaar via https://backoffice.mrwinston.nl/license. Om in no-time een werkend kassasysteem te realiseren, is het enige dat jij nog hoeft te doen je producten te importeren. Om de onboarding te bevorderen ontvangt de ondernemer de eerste week één mailtje per dag waarin functionaliteiten worden uitgelegd. Zo kunnen wij en onze dealers tijd besparen!

Dealer Dashboard

Een nieuwe klant, een extra locatie én upgrades gaan nu volledig via het Dealer Dashboard. Met één druk op de knop is het geregeld, zelfs zonder installatie op locatie.

Consument

Op meerdere manieren komt Mr. Winston in aanraking met de consument. De data die hier wordt gecreëerd gaat fantastische inzichten opleveren, welke we met veel plezier met onze klanten gaan delen!

Reserveringen

De consument kan nu online zelf reserveringen plaatsen, maar uiteraard kunnen ook reserveringen door het personeel zelf worden toegevoegd, als je b.v. gebeld wordt.

Self-order

Ook self-order wordt nu mogelijk gemaakt via Mr. Winston. Het enige dat de consument hoeft te doen is een QR-code scannen, of navigeren naar https://mrwinston.app/self-order om daar via locatievoorziening bij het juiste restaurant uit te komen en een tafel te selecteren. Ook self-order zonder tafelnummer is mogelijk. Zo kunnen gasten een pick-up doen aan de bar met een (QR) code ter verificatie.

Home-order

De consument kan vanuit huis bestellen bij zijn of haar favoriete restaurant, voor zowel bezorgen als afhaal. 

GRM: Guest Relationship Management

Contactmomenten met de consument worden geaggregeerd in ons GRM, zo verkrijgen we inzicht in, en bieden we de mogelijkheid om gericht in contact te blijven met, jouw gasten.

Webshop

Via een gepersonaliseerde online omgeving van Mr. Winston kunnen consumenten nu ook producten online bij jou bestellen. Deze kunnen zowel afgehaald als thuisbezorgd worden. Het hebben van een aparte webshop is dus niet meer nodig.

Modules

Productieschermen

Met het productiescherm worden digitale werkbonnen weergegeven op een scherm. Hier kunnen ook acties op uitgevoerd worden zodat je gemakkelijk het overzicht behoudt. Je kunt meerdere productieschermen aanmaken. Zo kan het ook voor afhaal gebruikt worden. Door de snelheid van onze productieschermen te verbeteren, kunnen onze klanten bovendien bezuinigen op hardwarekosten.

Facturatie

Met de facturatie module kunnen op basis van een of meerdere rekeningen facturen worden aangemaakt. Deze kunnen worden afgedrukt of per e-mail worden verstuurd.

Integraties

Hotelsysteem

Door te integreren met verschillende hotelsystemen is Mr. Winston ook een totaaloplossing voor hotels. We integreren met: RoomRaccoon, Piccotello, Mancloud en Mews.

Betalingen

Ook voor betalingen integreren we met meerdere partijen: Adyen, myPos, PayNL en Blocktrail.

Boekhouding

Voor de boekhouding integreren we met Exact, maar ook voor andere pakketten kunnen we geautomatiseerde dagelijkse, wekelijkse en/of maandelijkse rapportages versturen.

In de onderstaande video wordt een deel van de bovenstaande updates besproken.