Achter de bar

Mr. Winston is een modern kassasysteem ingericht voor maximaal gebruiksgemak op basis van uw specifieke wensen. Is uw oude kassa aan vervanging toe of bent u op zoek naar meer functionaliteiten dan hebben wij goed nieuws voor u! Mr. Winston is de kassa voor de horeca, door de horeca. De volgende punten geven een kort overzicht van wat Mr. Winston specifiek voor u als café-eigenaar kan betekenen.

Razendsnel afrekenen

Als bedrijf focussen wij op efficientie. Door onze jaren lange ervaring in de horeca weten wij waar er veel tijdswinst te behalen valt. Voor het systeem zelf betekent dit concreet dat het aantal kliks dat je nodig hebt om een bestelling te plaatsen is geminimalizeerd.

Waterdichte behuizing

Natte handen of een glas bier over het scherm? Geen probleem. Wij hebben onze hardware geselecteerd wetende dat een ongeluk in een klein hoekje zit, daarom kunnen onze machines tegen een stootje.

Bestellen op rekening

U kunt bestellingen plaatsen op tafel of voor vaste gasten. Zo kunt u ervoor kiezen om niet meteen af te rekenen.

Overzichtelijk dashboard

90% van de tijd bent u bestellingen aan het plaatsen, een goed overzicht helpt u hierbij. Door het werkbare dashboard bespaart u veel tijd. Alleen de benodigde knoppen staan in beeld en de geavanceerde functies zijn beschikbaar in een ander menu hierdoor is het systeem erg gebruiksvriendelijk.

Gemakkelijk aanpassen van de instellingen, producten en tafels

Toevoegen of verwijderen van producten en wijzigen van prijzen is eenvoudig. U kunt uw tafels verzetten of toevoegen, uw specifieke instellingen wijzigen of de volgorde van de producten op uw werkbonnen aanpassen. Dit kan ten alle tijden, zelfs gedurende de dag wanneer u geopend bent.

Gekleurde productcategorien

U kunt elke productcategorie een eigen kleur toewijzen zodat uw personeel de producten snel vindt en weer door kan met de volgende gast.

Geïnteresseerd?

Vraag uw offerte aan!