In het restaurant

Mr. Winston zorgt voor overzicht, ook in de keuken

Flexibele plattegrond

Ieder restaurant is anders, daarom kunt u in Mr. Winston uw eigen plattegrond en tafelindeling invoeren. Ook kunt u makkelijk met een druk op de knop een tafel toevoegen, verplaatsen of weer weghalen.

Ook is het mogelijk meerdere plattegronden toe te voegen. Zo kunt u bijvoorbeeld een apparte plattegrond invoeren voor uw terras. U kunt gemakkelijk wisselen tussen de plattegronden, zo houd u nog beter het overzicht.

Reserveringen

Het horecasysteem van Mr. Winston heeft een ingebouwde reserveringsmodule. Hiermee kunt u reserveringen toevoegen en de beschikbaarheid bekijken. U krijgt per uur een overzicht van de beschikbare tafeltjes in uw restaurant. De reserveringen zullen automatisch ingevuld worden op de plattegrond van Mr. Winston.

Rekening

In Mr. Winston kunt u met een druk op de knop een rekening splitsen.

Notificaties

Mr. Winston houdt altijd een oogje in het zeil in uw restaurant. Wanneer bijvoorbeeld al een tijdje niet bij een tafel gekeken is zal Mr. Winston een seintje geven. Is alles naar wens bij de tafel? Willen uw gasten misschien nog wat drinken? Zo helpt Mr. Winston u een handje en houd u uw gasten tevreden.

Naadloze integratie met uw keuken

Wanneer een bestelling wordt ingevoerd komt deze automatisch op de goede locatie terrecht. Een werkbon met gerechten die in de keuken bereid moeten worden komt automatisch uit de printer rollen in de keuken. Het bereiden van gerechten kan al gebeuren terwijl er nog meer bestellingen opgenomen worden in het restaurant. De koks kunnen direct aan de slag met het bereiden van de gerechten.

Mobile

Het Mr. Winston horecasysteem werkt niet alleen op uw kassa, maar ook op een smartphone. Deze apparaten zijn allemaal met elkaar verbonden. Neem bestellingen van uw gasten direct aan de tafel op met een smartphone.

Kopje koffie?

Neem contact op!