Bewaart het overzicht

Mr. Winston zorgt voor overzicht, ook in uw administratie

Houd de touwtjes in handen

U heeft thuis vanachter uw bureau altijd een actueel overzicht van de verkopen in uw onderneming. Door het eenvoudig te gebruiken beheer paneel van Mr. Winston kunt u altijd en overal zien hoe uw resultaten zijn.

Automatisch in uw boekhouding

Mr. Winston werkt graag samen, ook met andere systemen. U hoeft zich voortaan geen zorgen meer te maken over uw boekhouding. Een een integratie met het boekhoudsysteem Adminu zorgt er voor dat uw verkopen automatisch ook in uw boekhouding komen. Lekker makkelijk toch?

Makkelijk aan te leren

U hoeft geen lange trainingen meer in te plannen voor nieuwe medewerkers. Elke werknemer kan met Mr. Winston werken, zonder training. Bij verschillende klanten is gebleken dat het personeel zonder enige uitleg over de kassa, het systeem kan gebruiken. Dit komt doordat intuitiviteit centraal staat bij het ontwerpen van nieuwe functionaliteiten.

Zo ordent Mr. Winston bijvoorbeeld automatisch de producten op werkbonnen naar bereidingstijd. De bon hoeft enkel nog van boven naar beneden afgewerkt te worden.

Meten is weten: real time statistieken

Het is vaak lastig om een overzicht te krijgen wat er in uw onderneming speelt. Een echt objectief overzicht heeft u vaak alleen achteraf of zelfs helemaal niet.

Maar Mr. Winston geeft u met de real time statistieken in het beheer paneel een actueel overzicht. Zo kunt u altijd in een oogopslag zien hoe uw onderneming er voor staat op dat moment.

Gemakkelijk aanpassen van de instellingen, producten en tafels

Toevoegen of verwijderen van producten en wijzigen van prijzen is eenvoudig. U kunt uw tafels verzetten of toevoegen, uw specifieke instellingen wijzigen of de volgorde van de producten op uw werkbonnen aanpassen. Dit kan ten alle tijden, zelfs gedurende de dag wanneer u geopend bent.

Georganiseerde rapportages

Periodiek rapportages maken wordt eenvoudig, Mr. Winston kan namelijk zelf rapportages voor u maken. U kiest zelf hoe vaak Mr. Winston een rapportage maakt, en ze staan voor u klaar en worden naar u toe gemaild.

U kunt zelf kiezen wat u terug wilt zien in de rapportages, zo kunt u bijvoorbeeld zelf het detail en aggregatie niveau kiezen. Mr. Winston herkent de categorieën in de producten en maakt de rapportages zo gedetailleerd en uitgebreid als u zelf aangeeft.

Reserveringen met dynamische prijzen

Zoals gezegd, Mr. Winston houd van samenwerken. Het horeca systeem maakt ook een koppeling mogelijk met het unieke reserveringssysteem van Fastpricing. Fastpricing zorgt er met dynamische prijzen voor dat uw tafels beter bezet zijn door de dag heen. U kunt prijzen voor reserveringen laten varieren per dag, per dagdeel en zelfs per uur.

Mr. Winston maakt het al mogelijk om reserveringen in te voeren, maar met de koppeling komen reserveringen uit Fastpricing ook automatisch in Mr. Winston te staan.

Geïnteresseerd?

Vraag uw offerte aan!